PROFF EL&IT AS

Trygg bolig med alarm fra Elotec Ajax

Elotec Ajax er et profesjonelt og trådløst sikkerhetssystem som beskytter hjemmet ditt mot blant annet innbrudd, brann og vannlekkasje - full trygghet for både deg og boligen din. 

et moderne inngangsparti med alarmsystem fra elotec

Teknologi fra Elotec redder liv

Elotec Ajax er et profesjonelt og trådløst sikkerhetssystem som beskytter hjemmet ditt mot blant annet innbrudd, brann og vannlekkasje - full trygghet for både deg og boligen din. 

Du har mulighet til å velge de produktene du behøver, i samarbeid med installatøren din, som sørger for at systemet blir installert riktig, og ikke minst trygt. I og med at du kjøper produktene, unngår du i tillegg å betale dyrt i månedsleie av alarmsystemet. 

Ved å laste ned og koble deg opp til Elotec Ajax appen får du varsler så fort det skjer noe. Om du ønsker ekstra sikkerhet kan du til og med koble deg opp mot en alarmstasjon. 

Noen funksjoner i Ajax-systemet

 • Røykvarslere med CO-detektor
 • Vannalarm fra første dråpe
 • Innbrudds-kamera og sensorer
 • Smarthusfunksjonalitet
 • Appstyring

Les mer om Elotec Ajax her. 

Sikkerhetsprodukter fra Elotec Ajax

Brannalarm

Bli varslet med en gang det forekommer røykutvikling, så sover du trygt om nettene.

Innbruddsalarm

Med innbruddsalarm kan du føle deg trygg i hjemmet ditt, også når du er bortreist.

Et moderne kjøkken med blomster og kullsyremaskin

Vannalarm

Med vannalarm blir du varslet fra første dråpe. Du kan bare legge den der du ønsker.

En innbruddsalarm i toppsjiktet

Elotec Ajax innbruddsalarm er en av de beste på markedet, med smarte kameraer og detektorer som får med seg alle bevegelser, og på samme tid overser kjæledyr. Systemet har følere som kan plasseres ved dører og vinduer, her reagerer følerne umiddelbart på lyden av glass som knuses.

Alarmsystemet overvåker rom og innganger i hele boligen. Selv når du er hjemme kan du bevege deg fritt med skallsikring, og du vil kunne motta varsel ved forsøk på innbrudd.

Ha full kontroll over systemet via app, betjeningspanel eller fjernkontroll. Ved innbrudd kan du til og med varsle hele nabolaget ditt med lyd og lys, om man ønsker det.

En skandinavisk innredet leilighet, med alarm
En gang med moderne interiør

Med innbruddsalarm fra Elotec Ajax er både du og boligen din trygg. Du får beskjed så fort det er bevegelse utenom det vanlige.

Sov trygt om natten med brannalarm

Det aller viktigste å beskytte seg mot er brann. Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager både røyk og høye temperaturer veldig raskt, og du kan også få CO-sensor som kjapt oppdager nivåer av karbonmonoksid i hjemmet ditt.

Forskning viser at brannvarslere med CO-sensor oppdager og varsler brann på halvparten av tiden, sammenlignet med vanlige optiske røykvarslere. Derfor kan vi anbefale alarmer med CO-sensor i alle rom, spesielt på soverommet. Brannalarm fra Elotec Ajax oppfyller kravene til TEK17.

Alle brannvarslerne begynner å pipe når det oppdages brann i én av dem, slik at alarmen går i hele boligen. Du har full informasjon om status og batterinivå i appen, slik at du alltid er oppdatert om at røykvarsleren fungerer.

Røykvarsler stue elotec ajax
Røykvarsler i taket på et vakkert innredet soverom
røykvarsler fra elotec ajax

Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager raskt røyk og høye temperaturer, og du kan også bestille med CO-sensor.

Bli varslet fra første dråpe med vannalarm

Vannlekkasje kan føre til omfattende og kostbare skader i boligen din, renovering over lengre tid og i noen tilfeller utflytting. Dette kan man unngå med en vannalarm. Alarmen oppdager lekkasje raskt, og varsler fra første dråpe. Du vil motta et varsel på mobilen i løpet av få sekunder.

Vannalarmen er kun 5,6 cm, og kan enkelt plasseres på gulvet, inni skap eller på andre steder i nærheten av f.eks.:

 • Rør og rørskjøter
 • Oppvaskmaskin
 • Vaskemaskin
 • Servant
 • Kjøleskap og fryser
 • Varmtvannstank

Et moderne kjøkken med blomster og kullsyremaskin
vannalarm fra Elotec Ajax

Vannalarmen er liten, og kan enkelt plasseres på gulvet eller ved f.eks rør, oppvaskmaskin eller vaskemaskin.

Få full kontroll med Elotec Ajax app

telefon som ligger på bordet, med en app åpen

Få full kontroll med Elotec Ajax app

Elotec Ajax er et profesjonelt og trådløst sikkerhetssystem som beskytter hjemmet ditt mot blant annet innbrudd, brann og vannlekkasje. 

Last ned Elotec Ajax appen, så kan du enkelt synkronisere sikkerhetssystemet med mobilen din. Med appen kan du ha kontroll på sikkerheten og tryggheten i boligen din – hvor som helst, og når som helst. 

Trenger du hjelp til å gjøre boligen enda tryggere?

Våre elektrikere har lang erfaring med sikkerhet. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å sette opp gode sikkerhetsløsninger til hjemmet ditt!